Hair Botox CocoChoco

hair B.tox vs Keratina – Pro si Contra

Hair B.tox vs Keratina

Așa că, în cele din urmă, incurcaturile firelor de păr, parul explodat și orele nesfârșite petrecute în fața oglinzii sunt o problema majora in randul femeilor. Sunt convins ca faceti tot posibilul ca parul dumneavoastra sa arate impecabil intr-un timp cat mai scurt, insa cum putem sa minimizam timpul investit pentru un efect de lunga durata?? Este o sarcină mai ușor de zis decât de făcut. Nu este nevoie să renunțăm la speranță, pentru că, în definitiv, trăim în epoca digitală; și asta înseamnă că avem opțiuni mult mai avansate pentru a ne descurca in cele mai grele situatii.

Sute de mii de fete din întreaga lume au ales ca opțiuni de tratare a părului, keratină și hair b.tox pentru păr oferite si de site-ul nostru www.keratinehome.ro

Sunt noile tale arme pentru a câștiga această bătălie aparent fără sfârșit. Cu toate acestea, înainte de a vă decide pentru care doriți să optati, trebuie să înțelegeți cum functioneaza tratamentul cu keratina vs tratamentul cu hair b.tox.

Deși, în esență, ambele tratamente se duc la realizarea aceluiași lucru, există câteva trăsături care îi dau fiecare unicitatea lor. Iată câteva dintre principalele diferențe dintre cele două:

HAIR BOTOX HEALS: Tratamentul cu hair b.tox in cazul nostru oferă un rezultat sigur, rapid si eficient. Singura modalitate prin care puteti observa diferența dintre cele doua procedee este sa analizati două persoane care au tratat parul cu keratină

iar cealalta cu hair botox pentru păr.

Tratamentul cu keratina lucreaza practic la exterior iar hair b.tox pentru par lucrează din interior spre exterior pentru a restaura părul. Cu alte cuvinte, nu este vorba doar de obținerea unui aspect strălucitor pe exterior, ci și din interior. Tratamentele cu keratină sunt excelente pentru cei care au în general păr sănătos si probleme cu firele despicate si parul uscat..

Dacă aveți păr extrem de deteriorat, atunci tratamentul cu hair b.tox ar trebui efectuat in prima instanta si ulterior tratamentul cu keratina.

KERATINA ESTE IDEALĂ PERSOANELE CU PĂR CREȚ: Dacă aveți păr cu bucle, creț normal sau deshidratat si cu varfuri

Hair Botox CocoChoco
Hair B.tox CocoChoco

despicate si va doriti un par drept, sănatos si echilibrat atunci keratina este soluția. De fapt, keratina este cea mai bună pentru astfel de păr, în special parul frizzy care este supus prpceselor chimice cat si a umiditații. Trebuie totuși remarcat faptul că, dacă nu ați făcut niciodată un fel de tratament pentru părul dumneavoastra va dura o perioadă mai scurta decât cele cu păr mai poros. Acestea fiind spuse, rezultatele sunt la fel de minunate.

BALANȚA CHIMICĂ: În timp ce tratamentele cu keratină privesc infuzarea parului cu keratină, procesul nu este unul ușor. Acest lucru se face cu ajutorul a câtorva substanțe chimice care permit produsului să se transfere pe păr și să se blocheze înăuntru. De aceea, cei cu păr excesiv de deteriorate care se rupe nu sunt

sfătuiți să meargă mai departe cu keratina. Cu toate acestea Hair B.toxul este cel mai indicat in cazuri extrem de deteriorate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart