Ce este keratina?

Ce este keratina?

„Keratina este o proteină protectoare care alcătuiește părul și unghiile. Tratamentul cu keratina pentru păr, este responsabil pentru prevenirea ruperii, încrețirii și daunelor cauzate de căldură. Prin aplicarea locală a keratinei pe păr acesta devine mai rezistent mai matasos si mai protejat.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EXPERTUL

Expertii in materie de produse cosmetice spun ca există două modalități principale de a adăuga keratina în rutina de zi cu zi a părului și, în funcție de cum alegeți, beneficiile sunt diverse. Prin aplicare unui tratament specific in saloanele de
cosmetica care dureaza intre 3 si 6 luni de zile sau prin aplicarea produselor after care pe baza de keratina colagen arginina argan care sporesc efectul tratamentului cu keratina sau pastreaza părul mult mai sanatos si mai matasos. Acest lucru este diferit de tratamentele cu keratina.

În continuare, află elementele de bază ale keratinei, inclusiv cum funcționează pentru a-ți întări părul și cea mai bună modalitate de a obține rezultatele optime.

KERATINĂ PENTRU PĂR

OFERTA PREMIUM - Keratina 1000ml (ORIGINAL) + Sampon Clarifiant 1000ml PSN (CADOU)
OFERTA PREMIUM – Keratina 1000ml (ORIGINAL) + Sampon Clarifiant 1000ml PSN (CADOU)

Principalele beneficii: Repara firul de par, netezeste firul de par, adauga stralucire si il indreapta pe o perioada intre 3 si 6luni de zile.

Cine ar trebui să-l folosească: În general, keratina este cea mai benefică pentru cei cu părul des, deteriorat procesat chimic sau un par încrețit, ondulat, voluminos.

Cât de des puteti aplica tratamentul: Produsele ce contin keratina la domiciliu pot fi folosite zilnic. Cu toate acestea, tratamentele cu keratina pentru păr cu keratina în salon ar trebui programate doar o dată la câteva luni.

Funcționează 100% Deoarece keratina este o proteină naturală cu beneficii de netezire care minimizează încrețirea parului și fac părul lucios și ușor de gestionat , alte produse pot ajuta la prelungirea beneficiilor keratinei cum ar fi uleiurile naturale precum argan care inmoaie părul și produsele pe

bază de silicon care ajută la netezirea suprafeței părului.

Ÿ Nu utilizați produse de par care au SLS SLES LES Parabeni: Dacă aveți un tratament cu keratina aplicat trebuie să stați departe de parabeni și unii sulfați, menționând că acest lucru va ajuta la un efect de durată a tratamentului. Cu toate acestea, dacă utilizați produse mai blânde, infuzate cu ingrediente bio sau din plante este mult mai benefic părului tratat cu keratina.

Beneficiile keratinei pentru tine

Pentru început, keratina este piatra de temelie a structurii părului. Este o proteină fibroasă care formează fiecare șuviță de păr. Pe măsură ce părul este deteriorat, are
nevoie de ajutor pentru a isi pastra structura naturală.Tratamentele cu keratina si produsele infuzate cu keratina ofera multe beneficii parului tau.

Ÿ Întăresc părul: Indiferent dacă optați pentru un tratament de păr cu keratina în salon sau acasă, veți observa rezultatele incă de la prima spălare. Produsele cu keratina aplicate ulterior ajută la întărirea părului care a fost compromis de procesele chimice și mecanice.De fapt, cercetările au arătat că keratina a ajutat la întărirea firelor cu 40%.

Ÿ Netezește părul și reduce încrețirea : Tratamentele infuzate cu keratina – care vin adesea sub formă de cremă ulei sau ser – pot avea ca rezultat o podoaba capialara mai netedă, mai
strălucitoare și cu aspect mai sănătos.

Ÿ Adaugă strălucire: Keratina ajută la netezirea cuticulelor părului și la umplerea zonelor deteriorate din firul de păr dar si redă o stralucire intensă. Rezultatele tratamentelor aplicate in salon sau acasă aduc in prim plan un par sanatos si stralucitor

Ÿ Reduce aspectul vârfurilor despicate : Keratina ajută la întărirea și netezirea cuticulelor părului, ceea ce reduce aspectul vârfurilor uscate si mai deteriorate.

Ÿ Reduce timpul de uscare : Un tratament cu keratina reduce de fapt porozitatea părului, ceea ce înseamnă că apa nu mai stă la fel de mult pe firul de par asta inseamna ca reduce destul de mult timpul de uscare.

Ÿ Tipul de păr pe care se aplica keratina

Tratamentele cu keratina – acasă sau în salon funcționează cel mai bine pentru persoanele cu tipuri de păr uscat, deteriorat și în general cu un par rebel greu de modelat. Practic firul de par deteriorat este sigilat.

Este interzisa aplicarea parului cu keratina in salon sau acasa de catre persoanele gravide, persoanele cu probleme respiratorii preexistente si persoanele care au firul de păr care se rupe sau persoanele cu probleme ale scalpului. Keratina și inhalarea vaporilor de catre persoanele in cauza pot dauna in decursul timpului. Din
aceasta cauză Persoanele cu sensibilitate la formaldehidă sau alte substanțe nocive sau cu alte probleme respiratorii ar trebui, de asemenea, să evite tratamentele cu keratina.

Cum se folosește keratina pentru păr

Există mai multe moduri de a folosi keratina pentru a obține toate beneficiile, inclusiv un păr mai puternic, strălucitor fara onduleuri. Drept urmare, dacă doriți să neteziți, să intariti parul in profunzime pentru evenimente speciale sau chiar evenimente zilnice, alegerea unei formule blande si fara substanțe periculoase este cheia.

Subliniem că există si șampoane, balsamuri și produse de finisare care aplică un strat protector pe păr insă este temporar. La urma urmei, preferați să aplicați un produs zilnic sau săptămânal și să vă bucurați de un păr sănătos sau să beneficiați de un tratament unic în salon sau acasa pe termen lung?

Ÿ Tratament cu keratina în salon sau acasa : tratamentele cu keratina în salon (numite și tratamente de indreptare cu keratina braziliana) folosesc keratina lichidă, unele substanțe chimice și căldură mare pentru a sigila proteina în păr. Acum depinde si de tipul de keratina, calitatea, pretul si ingredientele produsului. Rezultatele durează de obicei până la șase luni. Atenție mare la produsele contrafăcute sau cu nivel foarte mare de formalina.

Urmati intotdeauna pașii pe care producatorul ii sugereaza.

Adaugă strălucire cu un ser de styling : un ser reparator pe baza de keratina poate aduce plus valoare parului daca este aplicat corespunzator.
Tratament cu ulei hidratant : Ulterior aplicarii keratinei, uleiul de argan si cocos, aloe fac minuni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart