3 Moduri De A Indrepta Parul Natural

3 Moduri De A Indrepta Parul Natural

Evitați să folosiți căldură sau îndreptări chimice cu soluții dure care vă vor deteriora părul în timp. În schimb, există modalități alternative mai sănătoase de a vă coafa părul în stilul dorit. Părul drept este elegant, drăguț și convenabil, mai ales pentru perioada de iarnă.

Tratament Keratina
Tratament Keratina

Problema este însă că multe dintre instrumentele utilizate, indreptarea chimica precum și razele ultraviolete, sunt cu adevărat nepotrivite pentru părul tău. Cu trecerea timpului, se usucă, se deterioreaza și sfârșești cu un par drept care nu mai este la fel de atrăgător cum a fost odată. Din fericire, există câteva metode de încurajare a părului ondulat pentru a il îndrepta natural, fără a folosi căldură sau substanțe chimice. Nu veți obține aspectul drept, dar veți avea părul
mai sănătos.

  1. Periați părul umed până se usucă. După spălarea părului, lăsați-l să se usuce complet, dar continuați să-l periați la fiecare cinci minute. Trageți și țineți fiecare secțiune de păr timp de câteva secunde pentru a-l încuraja să se îndrepte. Puteți face acest lucru și în fața unui ventilator, care este mai rapid, dar necesită periaj constant.
  2. Înfășurați bine părul umed

Când părul este umed, pieptănați-l și împărțiți-l de jos spre centru. Pieptănați partea din stânga până la dreapta și înfășurați-l la spate. Răsuciți secțiunea din dreapta peste partea stângă, înfășurați și fixați în același mod. Lasa-l sa se usuce
complet. Puteți înfășura parul cu o eșarfă de matase sau o esarfa moale.

  1. Realizați o mască de îndreptare naturală.Blogul Keratinehome.ro recomandă realizarea unei măști de lapte și miere. Amestecați 1 cană de lapte integral sau lapte de nucă de cocos cu 1 lingură de miere și lăsați-l să se înmoaie în păr și scalp timp de o oră înainte de spălare. De asemenea, puteți amesteca 2 căni de lapte cu 1 ou. Înmuiați-vă părul în el timp de 10 minute, apoi stoarceți-vă, nu vă clătiți și înfășurați parul intr-o boneta pentru încă 30 de minute. Se spală și se periază. O alta reteta foarte buna care se aplica de două ori pe săptămână, timp de 2 luni, pentru a vă relaxa și îndrepta părul: 1 cană lapte de nucă de cocos, 5-6 linguriți suc de lămâie, 2 linguriți ulei de măsline, 3 lingurițe de amidon. Se încălzește la temperatură scăzută și se agită până la netezire. Se răcește, apoi se aplică pe păr.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart