Frumuseţea părului nu mai cere sacrificii. Pãrul drept poate fi obþinut cu ajutorul proteinei existente in firul de pãr.

Hair B.tox - Tratamentul cu B.tox pentru păr Cocochoco Hair B.tox

Cocochoco Hair B.tox este un produs revoluționar hidro-nutritiv și anti-îmbătrânire, care este „injectat” în păr după utilizarea unui cocktail personalizat de ingrediente active de înaltă calitate.

Hair Botox CocoChoco
Frumuseţea părului nu mai cere sacrificii. Pãrul drept poate fi obþinut cu ajutorul proteinei existente in firul de pãr.

Tratamentul cu b.tox pentru păr Cocochoco Hair B.tox

Cocochoco Hair B.tox este un produs revoluționar hidro-nutritiv și anti-îmbătrânire, care este „injectat” în păr după utilizarea unui cocktail personalizat de ingrediente active de înaltă calitate.

woman, hair drying, girl

Beneficiile tratamentului cu HAIR B.TOX by COCOCHOCO PROFESSIONAL:

♥ netezește părul

♥ oferă protecție UV

♥ regenerează părul

♥ întărește structura firelor de păr fragile și deteriorate

♥ repară vârfurile despicate

♥ oferă luciu intens

♥ ajută la creșterea părului

♥ rezultatul durează 4-5 lun

🎉 Bun venit în clubul celor 10,000 de cliente fericite! 💇‍♀️✔️

Instrucțiuni de aplicare HAIR B.TOX by COCOCHOCO:

Pasul 1: Spălați-vă părul de două ori cu șamponul clarifiant COCOCHOCO. Lăsați șamponul să acționeze timp de 3-5 minute, apoi clătiți cu apă din abundență;

Pasul 2: Uscați-vă părul cu un prosop sau cu uscătorul de păr în proporție de 60-70% ;

Pasul 3: Aplicați (la 1-2 cm de la rădacină) HAIR B.TOX uniform pe fiecare secțiune cu o pensulă și lăsați să acționeze timp de 20-30 minute;

Pasul 4: Uscați părul complet cu un uscător de păr și pieptenați-l;

Pasul 5: Îndreptați părul, șuviță cu șuviță(foarte subțiri), cu placa setată la temperatura de 190-220°C, insistând de 4-5 ori pe fiecare;

Temperatura se alege astfel: 190-200°C pentru părul blond, foarte deteriorat, subțire, 200-210°C pentru părul normal, deteriorat și 210-220°C pentru părul gros, natural, puțin deteriorat.

Pasul 6: După 24 ore, spălați-vă părul cu șampon fără SLS(sodium laureath/lauryl sulfate) și SLES(sodium lauryl ether sulfate).

Kit pentru tratamentul parului

COCOCHOCO Hair B.tox asigură regenerarea imediată a părului. Pătrunde eficient în zonele degradate ale firului de păr și umple aceste zone cu substanțe hrănitoare. Regenerează părul deteriorat și fragil din interior spre exterior și îl întărește. După tratament, părul este sănătos, frumos și strălucitor.

Testimoniale Clienti Keratine home

Elena

5/5
„Tratamentul cu keratină Cocochoco a transformat complet părul meu! Era aspru și deteriorat, dar acum este incredibil de moale și strălucitor. Rezultatele sunt vizibile imediat și rezistă mult timp.”

Aniela

5/5

„Sunt foarte impresionată de cât de ușor se coafează părul meu după folosirea tratamentului Cocochoco. Frizz-ul a dispărut, iar părul meu arată excelent. Acest produs este o adevărată minune!”

AnnaMaria

5/5
„Tratamentul cu keratină Cocochoco mi-a redat încrederea în părul meu. Acum pot să-l las să se usuce natural și arată la fel de bine ca și când l-aș fi coafat cu un profesionist.”

Daniela

5/5
„Am părul creț și mereu am avut probleme cu frizz-ul. Cu Cocochoco, părul meu este mai neted ca niciodată. Nu mai trebuie să-mi petrec ore întregi cu placa de îndreptat.”

Mirela

5/5

„Tratamentul Cocochoco a salvat părul meu vopsit. Culoarea rămâne vibrantă, iar părul meu este protejat de efectele nocive ale vopsirii frecvente.”

Ioana

5/5
„Sunt impresionată de cât de bine funcționează acest tratament pentru părul meu ondulat. A devenit mult mai ușor de gestionat și arată foarte sănătos.”

🎉 Bun venit în clubul celor 10,000 de cliente fericite! 💇‍♀️✔️

De Ce KERATINA COCOCHOCO?

BENEFICII – Keratina braziliană organică Cocochoco oferă podoabei capilare acel aspect strălucitor, neted, drept si mătăsos, dorit de fiecare dintre noi. Keratina Cocochoco este o substanță 100% naturală, care ii oferă părului capacitatea de a se îndrepta în mod natural fără a-i schimba textura acestuia. De acest tratament organic natural pot beneficia chiar și cei care au un păr deteriorat în profunzime, deoarece efectul scontat este de o durată mai lungă.

CONȚINE – Keratină pură, extract din tărâțe de orez, extract din radacină de sfeclă, extract de hamamelis virginiana, extract de gălbenele, extract flori de mușețel, extract frunze ceai verde, ulei din sâmbure de caise, ulei din semințe de jojoba, unt de copac shea, ulei de luminiță de seara, ulei de cătină, sare din marea moartă, suc de aloe vera, alantoină, vitamina E, squalane, vitamina C, ulei din semințe de limba mielului, aromatizatori.

NU CONȚINE – FORMALDEHIDĂ sau formalină, care este o substanță toxică și a fost inclusă de catre oamenii de știință în clasa substanțelor probabil cancerigene. Totuși, o putem găsi chiar in casele noastre, fiindcă ea intră in componența dezinfectanților, adezivilor pentru tapet, vopselelor, materialelor textile rezistente, spumelor folosite pentru izolare.

Îngrijire  Completă – Din punct de vedere științific, keratina reprezintă un lanț polymeric de 18 aminoacizi, dintre care cele mai importante sunt cisteina. Cistina, elementul care ia nastere în urma îmbinării a 2 aminoacizi de cisteină, alcătuiește proteina care în proporție de ~18% formeaza structura elica(alpha elica) sau β-elica(beta elica). Din mai multe “alpha elica” sau “beta elica” iau naștere, exact ca la un mușchi, o protofibrilă; mai multe protofibrile formează o microfibrilă; mai multe microfibrile formează o macrofibrilă, iar mai multe macrofibrile formează țesutul cortical ce reprezintă mai mult de jumătate din firul de păr.

Vrei o oferta personalizata ?

Shopping Cart