Termeni si Conditii

Prevederile prezentului acord se aplică tuturor vizitatorilor siteului. Keratinehome.ro nu este responsabil de conţinutul şi practicile site-urilor terţe, către care ar putea avea trimiteri (link-uri) sau cu care ar putea avea încheiate acorduri de colaborare. Keratinehome.ro îşi rezervă dreptul de a edita fără conţinutul acestui document. Amendamentele pot fi făcute fără o notificare prealabilă şi fără a oferi o explicaţie cu privire la motivul modificărilor.


Toate drepturile asupra conţinutului şi funcţionalităţii Keratinehome.ro apartin Administratorului, fiind protejate de dreptul de autor. Vizitatorul siteului nu are dreptul să copieze, reproducă, distribuie, expună, vândă, etc. fără acordul prealabil în scris al Administratorului – materiale de orice natură preluate de pe Keratinehome.ro. Incalcarea acestei prevederi aduce efecte juridice, conform legislaţiei în vigoare.


Prin plasarea comenzilor pe Keratinehome.ro, utilizatorul intră într-un contract comercial cu administratorul site-ului, deschizând o relație de cumpărător-vânzător, care atrage cu sine toate drepturile și obligațiile aferente fiecărei părți, așa cum sunt ele prescrise de rigorile legii, conform O.U.G. 34/2014.