hair botox vs keratina

Așa că, în cele din urmă, incurcaturile, parul explodat și orele nesfârșite petrecute în fața oglinzii sunt o problema majora in randul femeilor. Sunt convins ca faceti tot posibilul ca parul dumneavoastra sa arate impecabil intr-un timp cat mai scurt, insa cum putem sa minimizam timpul investit pentru un efect de lunga durata?? Este o sarcină mai ușor de zis decât de făcut. Nu este nevoie să renunțăm la speranță, pentru că, în definitiv, trăim în epoca digitală; și asta înseamnă că avem opțiuni mult mai avansate pentru a ne descurca in cele mai grele situatii.

 

Sute de mii de fete din întreaga lume au înăbușit suspine de exasperare și au plâns de frustrare atunci când părul lor nu se va supune. De aceea, opțiunile de tratare a părului cu keratină și botox de păr acum oferite de site-ul nostru www.keratinehome.ro, sunt noile tale arme pentru a câștiga această bătălie aparent fără sfârșit. Cu toate acestea, înainte de a vă decide pentru care doriți să optati, trebuie să înțelegeți cum functioneaza tratamentul cu keratina vs tratamentul cu hair botox.

Deși, în esență, ambele tratamente se duc la realizarea aceluiași lucru, există câteva trăsături care îi dau fiecare unicitatea lor. Iată câteva dintre principalele diferențe dintre cele două:

HAIR BOTOX HEALS: Fraza “nu judeca o carte dupa coperta ei” nu a fost niciodata mai potrivita decat este acum. Singura modalitate prin care puteti observa diferența dintre cele doua procedee este sa analizati două persoane care au tratat parul cu keratină iar cealalta cu botox pentru păr.

Tratamentul cu keratina lucreaza practic la exterior iar botoxul pentru par lucrează pentru a vindeca părul. Cu alte cuvinte, nu este vorba doar de obținerea unui aspect strălucitor pe exterior, ci și din interior. Tratamentele cu keratină sunt excelente pentru cei care au în general păr sănătos si probleme cu firele despicate si parul uscat..

Dacă aveți păr extrem de deteriorat, atunci tratamentul cu Botox ar trebui efectuat in prima instanta si ulterior tratamentul cu keratina.

 

KERATIN ESTE CEA MAI BUNĂ PENTRU PĂRUL CU BUCLE: Dacă aveți păr cu bucle, normal sau deshidratat si cu varfuri despicate , atunci mulțumiți pentru că mântuirea dumneavoastra este aici sub formă de tratamente cu keratină. De fapt, keratina este cea mai bună pentru astfel de păr, în special parul frizzy care suferă de umiditate. Trebuie totuși remarcat faptul că, dacă nu ați făcut niciodată un fel de tratament pentru părul dumneavoastra va dura o perioadă mai scurta decât cele cu păr mai poros. Acestea fiind spuse, rezultatele sunt la fel de minunate.

 

BALANȚA CHIMICĂ: În timp ce tratamentele cu keratină privesc infuzarea parului cu keratină, procesul nu este unul ușor. Acest lucru se face cu ajutorul a câtorva substanțe chimice care permit produsului să se transfere pe păr și să se blocheze înăuntru. De aceea, cei cu păr excesiv de deteriorate care se rupe nu sunt sfătuiți să meargă mai departe cu keratina. Cu toate acestea Hair Botoxul este cel mai indicat in cazuri extrem de deteriorate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *