6 sfaturi care vă vor ajuta să vă consolidați părul.

Cu totii avem zile proaste cand parul nu ne asculta, dar nu trebuie să fie o întâmplare zilnică. În timp ce genetica joacă un rol în culoare și textură, există destul de multe lucruri pe care le putem face în continuare pentru a gestiona sănătatea și aspectul părului nostru. Dacă nu sunteți un Rapunzel natural sau doriți doar un mic ajutor pentru ca părul dvs. să coopereze înainte de a pleca de acasa dimineata si nu numai, luați în considerare aceste 6 sfaturi care vă vor ajuta să vă consolidați părul.

Să începem!

 

Cum să va faceti părul mai puternic

Inlocuinti spălarea zilnică cu șampon uscat

Șampoanele zilnice îndepărtează uleiurile naturale care sunt esențiale pentru protejarea părului și menținerea acestuia sănătoasă. Ca sa nu aveti un par uscat nu folositi unelte de căldură, inclusiv uscătoare, curling de fier, etc., au potențialul de a provoca pagube și rupere firelor de par, făcând părul să pară mai scurt și mai fragil. Optați pentru un șampon natural DIY uscat folosind amidon organic, sau porțiuni egale cu porumb organic + pudră de cacao organică pentru tonuri de păr mai închise.

 

Protejeaza-ti părul de căldură.

Permiterea părului să se usuce în mod natural, este întotdeauna cea mai bună opțiune, dar dacă aceasta nu este totusi practica protejați-vă părul folosind ingrediente hrănitoare găsite chiar în bucătăria dvs., cum ar fi uleiul de struguri, pentru a adăuga strălucire și un strat suplimentar de protecție. Adăugați o cantitate mică într-o sticlă de pulverizare și păstrați-o la îndemână ori de câte ori trebuie să vă uscați părul.

 

Distribuie pe par uleiuri naturale și stimulează-ți scalpul prin perierea părului înainte de culcare.

Investește într-o perie cu peri de porc sau într-o altă perie nesintetică. Începând cu scalpul, periați părul în jos pentru a distribui uleiurile sănătoase naturale ale părului. Acest lucru funcționează, de asemenea, pentru a vă stimula scalpul, care încurajează creșterea părului. Durează doar 5 minute și nu ar putea fi mai ușor!

 

Periați ușor părul folosind un pieptene cu dinți largi sau o perie umedă.

Părul nostru este cel mai vulnerabil atunci când este umed. Îmbinarea și tragerea cu o perie pot contribui la degradarea șuvițelor de par in sensul ca se pot rupe sau pot deveni subtiri. Fiți blând cu părul când este umed și folosiți doar un pieptene cu dinți largi sau o perie special concepută pentru a aluneca prin părul umed.

 

Clătiți cu apă rece.

Chiar dacă poate fi un șoc pentru sistemul tău, clătirea părului cu apă rece înainte de a părăsi dușul închide cuticula, adăugând strălucire și făcând părul mai neted. Folosirea apei reci ajută, de asemenea, la etanșarea umidității din balsamul dvs. zilnic, ceea ce poate ajuta la întărirea parului.

 

Include proteine ​​vitale peptide de colagen în dieta ta!

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corp și blocul de construcție al părului sănătos. Peptidele noastre de colagen lucrează din interior spre exterior pentru a ajuta la susținerea părului mai puternic. Colagenul joacă un rol imens în reînnoirea celulelor și la menținerea forței și elasticității părului. Adăugând peptide în rutina ta zilnică, reînnoiești blocurile necesare pentru încuietori puternice și lungi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *